Använd magneter som en del av eran marketingstrategi

Magneter är geniala som en del av eran marknadsföring. De kan bidra till att locka nya kunder till och se till att de kommer lägger er på minnet.

Med en magnet på tavlan i mötesrummet, på kylskåpet i lunchrummet eller på väggen i lagerlokalen blir eran logga exponerat och bidrar till att styrka igenkänningsfaktorn genom längre tid.

 

Specialdesignade för era

Det finns fler möjligheter vad gäller design av egna magneter. Många känner till de kvadratiska magneterna från t.ex. museibutiken. Dessa kan ni få producerade till ert företag med egen logga, bild och/eller text. De är bra som prydnadsföremål och kan även hålla några papper på en magnetisk tavla.

 

Foliemagneter 

Om ni önskar eran magneter skurit ut i en speciell form är foliemagneten ett bra val. De är platta och ni kan välja olika tjocklekar från 0,6 mm till 1 mm. De är vackra som dekoration och är mest lämpliga för att bara hålla sig själva uppe. Om det behövs kan de också hålla ett enstaka papper uppe. Ett bra val till en kampanj, en podcast-serie eller liknande där magneten kan vara dekoration och reklam på samma gång.

 

Whiteboard magneter med logga

Vackra runda whiteboard-magneter påtryckt med eran logga. De håller utan problem papper på plats på magnettavlan och ser till att visa upp eran logga. De är bra på kontoret men kan också fungera bra som en present till lojala kunder. Med dessa magnetprodukter kan ni välja mellan 5 grundfärgar som ni får erat tryck på.

 

Visitkort som magneter

Några gillar fortfarande visitkortet. Varför inte göra det som en magnet så att det enkelt kan hängas upp och inte försvinner någonstans mellan alla papper? De kan användas för att dela ut till kunder. Ett annat sätt de kan användas på är att hänga dem upp på magnettavlor i t.ex lägenhetsuppgångar. Då kan hyresgästerna se vilken fastighetsvärd de ska ringa. Om det läggas till en bild tillsammans med kontaktinformation på magneten får den automatiskt en mer personlig prägel.

 

Också till internt bruk  

Med möjligheten att få producerat magneter i egen form och design kan ni välja att använda dem internt. Det kan vara som en del av en workshop, där magneterna kan sättas på tavlan. Härifrån kan de flyttas runt efter behov som workshoppen utvecklar sig. Det kunna vara företagets värderingar som sättas upp och pratas om. Det kunna vara specifika kundtyper eller speciella problematiker som är representerade i form av foliemagneter.