Frosta glas för att hindra insyn genom dina fönster

Hade badrumsfönstret behövt ett insynsskydd eller riktas kanske ditt köksfönster mot en trafikerad väg där många nyfikna grannar tittar in? Då kan det vara hög tid att frosta glas för att hindra insyn i ditt hem. Att ersätta fönstret med frostat glas kan dock komma att kosta en förmögenhet, så det här är inte något smidigt alternativ för många.

Som tur är kan du få samma frostade resultat till ett mycket lågt pris: vi pratar här om självhäftande frostat glasfolie för fönster. Allt du behöver göra är att applicera folien på glaset, och därefter har du ett ypperligt insynsskydd!

Självhäftande insynsskydd med flera mönster

För att frosta glas kan du införskaffa dig folie som metervara eller i exakta mått. Du anger då både rullbredd samt längd. Det är upp till dig som du vill montera din folie inomhus eller utomhus, och den sistnämnda håller i hela åtta år innan den behöver bytas ut. En stor fördel med att frosta glas på detta vis är att du fortfarande får ett härligt ljusinsläpp även om det inte går att se igenom fönstret.

Självhäftande frostat glasfolie används flitigt i badrum, men det finns också liknande lösningar som gör under i exempelvis köket. Kika på självhäftande insynsskydd med en lång rad olika mönster att välja mellan. Vad sägs exempelvis om frostade ränder, pärlor på snöre, vågor, notor, blad eller blommor? Dessa är enbart några få av de många mönstren som du kan välja mellan. Få ett insynsskydd samtidigt som du njuter av ett vackert fönster!